Guardamar Dancingnight

by Antonio Felipe

 “De Guardamar Dancingnight” is de nieuwe naam van de alom bekende “Holanda Dancingnight”, die al vele jaren wordt georganiseerd door de vrijwilligers van “Holland Events in Spain“. Die nieuwe naam was nodig om duidelijk aan te geven waar de dansavonden gehouden worden.

De “Costa Blanca Dancingnight” in het restaurant van Camping Marjal Costa Blanca en de “Guardamar Dancingnight” in het restaurant van Camping Marjal te Guardamar. En bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe opzet. Het restaurant is verbouwd en daardoor is er nog meer ruimte ontstaan. Ook het entertainment heeft een vernieuwing ondergaan. Tot op heden werd de gehele avond muzikaal verzorgd door “Alegria”. Na vijf jaar komt daar nu het bekende duo “For You and Me” bij. Op de “Costa Blanca Dancingnight” was de try-out een geweldig succes. De wervelende show van muziek en licht werd door de ruim 110 bezoekers met veel enthousiasme ontvangen. Dat beloofd dus wat voor de eerste “Guardamar Dancingnight.”

De sfeervolle omgeving van het verbouwde restaurant en het feit dat er altijd zoveel vrienden en bekenden gezamelijk naar deze avonden komen, maken deze dans- en feestavonden wel heel erg speciaal. Het is met recht: “Het gezelligste avondje uit !“ Natuurlijk kunt U deze avond combineren met een prima buffet voor slechts €7,95 p.p. (vanaf 19.30 uur ) Wilt U geen gebruik maken van het buffet dan bent U vanaf ongeveer 20.00 uur natuurlijk ook van harte welkom. De toegang en het parkeren zijn gratis en U hoeft nergens lid van te worden.

Nog nooit geweest? Gewoon een keertje proberen. U zult er geen spijt van krijgen. Restauarant Marjal is eenvoudig te bereiken via de N332, km 73,4 naast Camping Marjal. te Guardamar del Segura.

Tot vrijdagavond 28 november! Het team van “Holland Events in Spain” ontvangt U graag op deze bijzondere avond.

Voor nog meer info, surf naar : www.hollandeventsinspain.com en zie de advertentie in uw weekblad DE WEEK.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More >